Луцьких патрульних почали щеплювати китайською вакциною

20 Квітня 2021, 09:56
Фото ілюстративне 531
Фото ілюстративне

У Луцьку почали вакцинувати працівників патрульної поліції області. У перший день щеплення отримали 13 патрульних.

Про це повідомляє «Суспільне».

Як розповіла речниця патрульної поліції області Валентина Мельник, поліцейських від COVID-19 щеплювали вакциною CoronaVac виробництва компанії Sinovac Biotech Ltd.

«Процедура щеплення відбулася безболісно. Після цього всі поліцейські почувалися добре та повернулися до виконання службових обов’язків», – зазначили в управлінні патрульної поліції.

Речник патрульних Богдан Павлович телефоном повідомив журналістам, що вакцинація відбувалася у відомчій лікарні в Луцьку – ДУ «ТМО Міністерства внутрішніх справ України по Волинській області». В управлінні патрульної поліції додали, що вакцинують усіх охочих поліцейських, які не мають протипоказань до щеплення.

Нагадаємо, вакцину китайського виробництва CoronaVac у кількості 2 080 доз доставили на Волинь 14 квітня. Першочергово вакцину надаватимуть поліцейським, маломобільним групам населення, особам, які за ними доглядають, олімпійцям, паралімпійцям та людям, які братимуть безпосередню участь у зовнішньому незалежному оцінюванні.

Читайте такожКоронавірус в Україні: захворіли 8940 людей, вакцинувалися – 12144

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024