У Луцькій міській лікарні триває реконструкція приймального відділення

14 Квітня 2021, 12:51
520

Триває реконструкція приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що Луцька міська клінічна лікарня – це потужний медичний заклад на 600 ліжкомісць. За його словами, проблемою була відсутність нормального, просторого приймального відділення, де можна було б ефективно розподілити пацієнтів, які прибувають на планову госпіталізацію, та пацієнтів, які потребують термінової допомоги.

Тому прийняли рішення 9 мільйонів гривень дофінансувати із міського бюджету в сумі 20 мільйонів гривень для того, щоб організувати сучасне приймальне відділення з червоним коридором для пацієнтів із невідкладними станами, зеленим – для планових пацієнтів, та цілим рядом необхідного діагностичного обладнання, такого, як рентген апарат, апарат ультразвукової діагностики, магніторезонансний томограф, колоноскоп та багато іншого.

Окрім цього, є окремий вхід для інфекційних хворих, окрема кімната для тих людей, які потребують медичної допомоги, однак підозрюються у скоєнні злочину, зручна рецепція.

Директор закладу Лариса Духневич додала, що нове приймальне відділення відповідатиме високим світовим вимогам та нормам.

Читайте такожУ Луцьку хочуть створити територіальне медичне об'єднання

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024