У Луцькому пологовому будинку оновили матеріально-технічну базу

05 Квітня 2021, 14:16
Дитяча лікарка-неврологиня Оксана Валеріївна Кужель 1819
Дитяча лікарка-неврологиня Оксана Валеріївна Кужель

Луцький клінічний пологовий будинок активно готується до підписання договору з НСЗУ на ІІ-ІV квартали 2021 року.

Про це повідомляють на сторінці медичного закладу у фейсбуці. 

Для виконання вимог за пакетом медичних послуг за напрямом  медична допомога новонародженим у складних неонатальних випадках:

- оновили матеріальну базу(придбали транскутанний білірубінометр та аудіометр для проведення аудіологічного скринінгу);

- створили відділення постінтенсивного виходжування для новонароджених з усіма комфортними умовами, організовано виходжування немовлят за методом Кенгуру;

- з 1 квітня почало функціонувати катамнестичний кабінет на базі Жіночої консультації, у якому буде проводитись спостереження дітей з групи ризику та подальша допомога у догляді та лікуванні немовлят після виписки з пологового будинку.

Висококваліфікована дитяча лікарка-неврологиня Оксана Валеріївна Кужель визначатиме основні напрямки оцінювання для раннього виявлення будь-яких проблем у дітей з групи ризику, щоб забезпечити своєчасне втручання й оптимальне задоволення медичних потреб.

Придбали сучасну мобільну рентгенівську систему, яка готується до введення в експлуатацію, та реанімаційні системи для новонароджених.

Читайте також: Програма медгарантій-2021 сприяє розвитку сімейноорієнтованої медицини

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024