Сарненська лікарня завантажена пацієнтами з коронавірусом

01 Квітня 2021, 15:51
525

Сарненська центральна районна лікарня потерпає від колосального навантаження.

Про це головний лікар Сарненської центральної районної лікарні Василь Іванюк повідомив у Фейсбук.

«Вперше за рік боротьби з ковідом, завантаження ліжок більше дев‘яносто відсотків. Обсервацію (терапевтичний) корпус повністю перевели в ковідну. Вільних місць не має. Інфекція переповнена, теж вільних місць не має. Обсервація тільки в хірургічному корпусі», – повідомив лікар.

Василь Іванюк звернувся до населення району з розумінням поставитися, коли пацієнтам будуть відмовляти в госпіталізації з легкою формою ковіду та з ковідом середнього ступеня важкості без супутньої патології.

«Лікарня прийматиме ковідних пацієнтів тільки з важкою формою, що супроводжується розладами дихальної системи (рівень насичення крові киснем нижче 90, частота дихань понад 30). Пацієнти з важкою супутньою патологією. Прошу нас зрозуміти. Ми не стальні, всі працюють на межі виснаження. Ми не панікуємо, ми й далі будемо на бойовому посту. Адже наша місія жертвуючи собою, допомогти іншому», – наголосив головний лікар.

Читайте також: Волинь: ковідні ліжка на 43,2% заповнені хворими

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024