«Поступають важкі пневмонії»: яка епідситуація у Сарненській лікарні

30 Березня 2021, 11:55
Сарненська центральна районна лікарня 1288
Сарненська центральна районна лікарня

За вихідні поступили понад 40 хворих на коронавірус або з підозрою. Поступають важкі пневмонії.

Про це 29 березня повідомив керівник Сарненської центральної районної лікарні Василь Іванюк.

«Розпочали госпіталізовувати хворих в праве крило хірургії. Місць в обсервації (терапевтичний корпус) не має. В інфекції теж місць не має. Але ми оптимісти, ми працювали самовіддано і професійно, і надалі будемо виконувати свої обов‘язки», – зазначив Іванюк.

Реанімація: сім хворих, всі важкі, кисне залежні. Один пацієнт на апаратному диханні, та один пацієнт на неінвазивній ШВЛ. Поступлень, виписки не було. Одного пацієнта перевели з обсервації. четверо пацієнтів з температурами. Втрат по відділенню не має.

Інфекція: 23 ковідних хворих станом на дев‘яту ранку (29 березня, – ред.), але протягом дня ліжка всі були зайняті. Виписки не було. Кисне залежних вісім, шість пацієнтів з підвищеною температурою, іногородні не лікуються.Померла жителька Сарн, 1939 року народження. 

Обсервація: сімдесят три хворих, з них п’ять в хірургічному корпусі. В обсервації сорок один ковідний хворий. За добу поступили сім хворих, це жителі Сарн (4), села Чемерне (2), та Стрільськ. Виписки не було. Одного хворого перевели в реанімацію. 14 хворих кисне залежних. З підвищеною температурою – 40. Іногородніх двоє. В дитячому та обсерваційному відділеннях ковідні хворі не лікуються.

Отже, у Сарненській лікарні перебуває 103 хворих, з них 71 ковідні. 29 пацієнтів на кисні. Всіх хворих на лікуванні в лікарні 246. 

Читайте також: На Рівненщині підтвердили 335 нових випадків коронавірусу, дев'ятеро людей померли

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024