На Локачинщині з понеділка розпочнеться вакцинація від коронавірусу

26 Березня 2021, 16:18
461

Вакцинація населення Локачинської ТГ розпочинається з 29 березня.

Створили дві мобільних команди на базі Локачинської та Привітненської амбулаторій загальної практики – сімейної медицини, медичні працівники цих команд пройшли спеціальну підготовку по проведенню вакцинації. Про це повідомили на сторінці КНП Локачинський ЦПМСД.

Усі бажаючі вакцинуватися, окрім тих, що ввійшли до чотирьох етапів, можуть записатися до списку очікування у зручний спосіб:

  • в реєстратурі Локачинської АЗПСМ за телефоном: 0678180122 Зубко А.В
  • в реєстратурі Привітненської АЗПСМ за телефоном: 0986074949 Лукашевич Т.В.
  • через портал чи мобільний додаток «Дія»;
  • через національний контакт-центр МОЗ телефон 0-800-60-20-19.

При реєстрації попереднього запису просимо вказати паспортні дані, П.І.П., дату народження, місце проживання, Ідентифікаційний код та номер телефону.

Масова компанія з вакцинації допоможе значно знизити смертність від коронавірусної хвороби та запобігти розвитку серйозних ускладнень для здоров’я, спричинених корона вірусною хворобою COVID-19.

Керівникам закладів та підприємств зазначають, з метою уточнення кількості бажаючих вакцинуватись згідно з дорожньою картою, затвердженою МОЗ України просять провести роботу з працівниками та надіслати дані про кількість працівників та список бажаючих вакцинуватись з вказанням їх паспортних даних, мобільного телефону.

Нагадуємо, що вакцинація проходитиме в 5 етапів. До першого етапу входять:

  • Медики, які працюють з пацієнтами з COVID-19, персонал та мешканці закладів для літніх людей, військовослужбовці на фронті;

До другого етапу:

  •  Всі інші медичні працівники, люди віком 80 років і старші та соціальні працівники;

До третього етапу:

  • Люди віком 65 – 79 років, працівники структур державної безпеки, сфери освіти;

До четвертого етапу:

  • Люди віком 60–64 роки, люди з хронічними захворюваннями та особи, що працюють та відбувають покарання в місцях обмеження волі.

До п'ятого етапу:

  • Решту дорослого населення України.

Читайте також: Україна отримала 215 тисяч доз вакцини Sinovac

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024