Посадовці зі всієї країни оглянули місцеві медзаклади

26 Березня 2021, 14:37
Представники місцевого самоврядування 773
Представники місцевого самоврядування

Представники місцевого самоврядування з Волинської, Тернопільської, Харківської, Одеської, Чернігівської, Київської та Вінницької областей на два дні завітали до Луцька, аби ознайомитись з роботою медичних закладів в рамках обміну досвідом.

Учасники туру 26 березня приїхали в КП «Луцький центр первинної медичної допомоги», щоб побачити роботу відділення «Центр реабілітації учасників бойових дій». Директор медичного закладу Ігор Гнетньов розповів про історію створення та актуальність Центру, а також про його унікальність, спектр надання послуг та мультидисциплінарність команди. Про це йдеться на сайті Луцькради.

У реабілітаційному центрі пацієнтам надають послуги з реабілітації з проблемами опорно-рухового апарату, за напрямком неврології, зараз розпочинають реабілітацію для дітей з інвалідністю, з розладом аутичного спектру та синдромом Дауна. Є можливість здійснити реабілітацію для людей, які перенесли інсульти та багато іншого. Нині в закладі працює 28 працівників, 7 лікарів. Спочатку Центр відвідувало орієнтовно 20-30 пацієнтів у день. Переважно це були учасниками бойових дій. Тепер тут до 150 пацієнтів. Це і атовці, і громадяни, які не мають такого статусу, але приходять за направленням сімейного лікаря. Є навіть невелика черга, не дивлячись на те, що немає реклами послуг, які тут надаються.

Читайте також: У луцькому міському бюджеті збільшили доходи для проведення коронографії

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024