Рівне: з обласного бюджету виділили майже шість мільйонів гривень на лікарні

19 Березня 2021, 16:04
530

Майже шість мільйонів гривень передбачили у змінах до обласного бюджету на 2021 рік.

Зокрема, ці кошти буде спрямовано на капремонт низки медичних підприємств та придбання медичного обладнання, повідомляють на сайті Рівненської обласної ради. 

Так, для проведення капремонту відділення «Педіатрія» №2 стаціонарного корпусу обласної дитячої лікарі та проведення ремонту відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених дітей Неонатального центру підприємства виділено 1,6 млн грн. Окрім того, 281 тис грн спрямовано на заміну вікон стаціонарного корпусу, блок 1, блок 2, Рівненської обласної дитячої лікарні.

На закупівлю медичного ендоскопічного обладнання для КП «Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім. В. Поліщука» виділено 2 млн грн.

Для придбання та монтаж підіймальної платформи для осіб з обмеженими можливостями при вході в терапевтичний корпус КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» спрямовано 250 тис грн.

Водночас 500 тис грн виділено на виконання поточного ремонту Центру клінічної неврології та розсіяного склерозу та відділення інтенсивної терапії КП «Рівненський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення».

Окрім того, на КП «Центральна міська лікарня» Рівненської міської ради з обласного бюджету було виділено 1 млн грн на капремонт інфекційного корпусу.

Читайте також: Дубенський хоспіс перенесуть до Рівного, в працівників переведуть в інші медзаклади

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024