Рівненська міська лікарня отримала два кисневі концентратори

18 Березня 2021, 17:33
382

Волонтери корпоративного благодійного фонду компанії SoftServe «Відкриті очі» передали два кисневі концентратори «БІОМЕД JAY-10 (4.0)» у Рівненську міську лікарню.

Про це повідомляють «Рівненські новини».

«Вже понад рік наш Фонд та волонтери працюють над забезпеченням українських медиків та лікарень необхідним обладнанням та засобами індивідуального захисту для боротьби з коронавірусом. Однак пандемія не вщухає, і кожного дня наші медики постають перед новими і новими викликами, – розповідає в.о. директора Фонду Вікторія Міщук – Ми на постійному зв’язку з лікарнями, що на даний момент найбільше потребують кисневих точок для підтримки госпіталізованих пацієнтів. Кожен з цих апаратів має систему подачі кисню для 4 людей одночасно, а також може бути приєднаним до апаратів ШВЛ та системи наркозу. Завдяки співфінансуванню від SoftServe та працівників компанії нам вдалося оперативно відреагувати на цю потребу».

Читайте також: В приймальному відділенні Рівненської обласної лікарні монтують обладнання

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024