Кого рекомендували на посаду директора Берестечківського психоневрологічного інтернату

17 Березня 2021, 17:18
896

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Берестечківського психоневрологічного інтернату.

Про це повідомляє сайт Волинської обласної ради.

Начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Михайло Імберовський розповів, що своєчасно і повнім обсязі було надано пакети документів від двох претендентів на цю посаду. Ними стали Марія Степанчук, яка нині працює в Берестечківському інтернаті інженером з охорони праці, а також від Віталій Клемба, який також мав уже досвід роботи у цьому комунальному закладі на посаді заступника директора.

Члени комісії заслухали бачення обох претендентів щодо подальшого розвитку інтернату та тих проблемних питань закладу, що потребують першочергового вирішення.

В результаті обговорення кандидатур, за результатами таємного голосування, члени конкурсної комісії більшістю голосів підтримали кандидатуру Віталія Клемби на посаду директора Берестечківського психоневрологічного інтернату. Раніше Віталій Клемба був заступником голови Горохівської районної ради.

Рішення конкурсної комісії є рекомендаційним. Це питання також  розглядатиметься на засіданнях постійних комісій з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, а також на комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. Остаточне рішення прийматиме депутатський корпус на пленарному засіданні сесії обласної ради.  

Читайте також: У Луцьку на роботу шукають медиків

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024