Виданню Район.Медицина виповнився один рік

17 Березня 2021, 16:51
1772

17 березня інтернет-видання Район.Медицина відзначає свою першу річницю.

Протягом першого року сайт  відвідали близько 500 тисяч користувачів, а перегляди сторінок нашого видання становлять понад 1,6 мільйона.

За цей час на сайті вийшло понад 6200 новин 171 журналістський матеріал.

Команда «Медицини» отримувала підтримку проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews. Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації. А також проєкту Coronavirus Survival Kit for Media від Media Development Foundation, який реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках Transition Promotion Program.

Журналісти видання відвідали 30 лікарень у районних центрах Рівненської та Волинської областей. Показали з середини, які зміни впроваджують завдяки реформуванню у кожному із цих медичних закладів.

Також, разом із колегами з радіо СіD fm випустили два сезони передачі «Район здорової людини», в ефірі якої досвідчені лікарі розповідали про симптоми, причини, методи діагностики та лікування хвороб, а також спростовували популярні медичні міфи.

Наприкінці листопада командою був організований міжнародний медіафорум із медичної журналістики.

Команда видання Район.Медицина

Керівниця інноваційних проєктів Наталія Пахайчук. Наталка є нашою ідейною натхненницею. В неї завжди море цікавих пропорцій та задумів. Тож в нашій редакції вона відповідає за написання нових проєктів. 

Наталка Пахайчук
Наталка Пахайчук

Наталія Голодюк – керівниця мережі гіперлояльних ЗМІ Район.in.ua, куди входить і Район.Медицина. Вона відповідає за кадри, фінанси та все, що стосується забезпечення діяльності мережі.

Наталі Голодюк
Наталі Голодюк

Ірина Воротна, яка є головною редакторкою мережі видань Район.in.ua, стежить за тим, аби жодна з важливих тем не пройшла повз наші інформаційні ресурси. А ще, кожен авторський лонгрід вона читає раніше, аніж він вийде на сайті. 

Ірина Воротна
Ірина Воротна

Маркетологиня Анна Єкименко-Поліщук – професіоналка широкого профілю. Проте в нашій команді вона відповідає за просування та впізнаваність бренду. 

Анна Єкименко-Поліщук
Анна Єкименко-Поліщук

Головною редакторкою видання Район.Медицина працює Марія Мартинюк, яка відповідає за наповнення сайту, координує роботу авторів та випускових редакторів, працює з дописувачами. Іноді береться за авторські матеріали.

Марія Мартинюк
Марія Мартинюк

Більшість авторських матеріалів, які вийшли на нашому сайті, написані нашою журналісткою Наталією Хвесик. Наталка не лише журналістка, а й медична сестра. Тож вона добре розуміється на тонкощах реформування системи охорони здоров'я і просто обожнює писати про медицини. 

Наталія Хвесик
Наталія Хвесик

Лариса Андрійчук є постійною дописувачкою «Медицини». Її тексти завжди довершені, вичерпні та цікаві.

Лариса Андрійчук
Лариса Андрійчук

Наймолодшою членкинею редакційної команди є Катерина Сітовська, яка працює випусковою редакторкою. Вона поєднує роботу на сайті з навчанням в університеті. Катя – лише на початку свого професійного шляху, тож багатьом тонкощам роботи вона ще вчиться. 

Катерина Сітовська
Катерина Сітовська

 

 

 

 

Коментарі
18 Березня 2021, 23:32
Ну шо клоуны) потерли мои коменты). Крутая цензура)))) Желаю вам шоб интернет помойка "Район медицина"не встретила своё двурiчяя. Улыбок. AVE МНЕ!)
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024