Ратнівські лікарі отримали щеплення від COVID-19

17 Березня 2021, 14:22
Ратнівські лікарі отримали щеплення від COVID-19 462
Ратнівські лікарі отримали щеплення від COVID-19

У приміщенні комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» провели вакцинацію медичних працівників.

Про це інформують на сторінці установи у фейсбуці.

У середу, 10 березня 2021 року, в приміщенні КП «Ратнівський ЦПМД» проводилася вакцинація від COVID-19 медичних працівників Ратнівської центральної районної лікарні та Ратнівської «первинки».

Спеціалізована бригада, яка прибула з м.Ковель провела щеплення 30 ратнівчанам, які виявили бажання одні з перших вакцинуватися в Ратнівському краї.

Безпосередньо перед процедурою, кожен пацієнт підписав інформаційну згоду на щеплення, також після огляду сімейний лікар надав дозвіл на проведення маніпуляцій.

Кожному вакцинованому працівнику надали інформаційний буклет, де зазначено дані про тип вакцини, її розробника та країну виготовлення, також повідомлено про можливі реакції на вакцину.

«Серед щеплених працівників нашого закладу були лікар загальної практики-сімейний лікар, сестра медична ЗПСМ, фельдшер та бухгалтер», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сімейна медицина Володимирщини отримає 200 доз вакцини від коронавірусу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024