Депутати Рівненської обласної ради відвідають хоспіс у Дубні

16 Березня 2021, 15:41
538

Задля детального вивчення ситуації з закриттям відділення паліативної допомоги, депутати Рівненської обласної ради відвідають Дубно.

У понеділок 15 березня відбулася робоча нарада за участі голови обласної ради Сергія Кондрачука з приводу ситуації, що склалася у відділенні паліативної допомоги КП «Рівненська обласна клінічна лікарня», яке наразі діє у Дубні. Про це зазначають у Рівненській обласній раді.

Зазначимо, що нещодавно ухвалили рішення закрити відділення у Дубні та перевести його до Рівного.

Обговоривши усі обставини, учасники наради вирішили, що у ході виїзного засідання постійної комісії з економічних питань та комунальної власності облради, яке відбудеться 18 березня, депутати відвідають відділення, поспілкуються з колективом та детально вивчать ситуацію на місці.

Довідково: Відділення паліативної допомоги — структурний підрозділ КП «Рівненська обласна клінічна лікарня» для надання паліативної допомоги особам від 18 років у стаціонарних умовах на третинному рівні на 20 ліжок.

Читайте також: Приймальне відділення Любомльської лікарні готове на 100%​

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.​​​​​​

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024