Благодійники передали допомогу Луцькій міській лікарні, влаштували святковий обід

09 Березня 2021, 14:18
1561

Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія. Україна» передав допомогу Луцькій міській лікарні.

Про це повідомляють на сторінці медзакладу в мережі фейсбук.

Окрім того, благодійники організували в лікарні святковий обід на честь 8 березня.

«Волинському обласному благодійному фонду «Дитяча місія. Україна» (керівник Людмила Лонюк), нашому багаторічному партнеру та доброчинцю, ми висловлювали безліч слів подяки й не втомлюємось це робити знову, адже сподіваємося, що ці щирі та зворушливі слова надихатимуть їх, даватимуть нових сил і спонукатимуть не зупинятися на шляху благодійництва», – висловили вдячність медики.

Цього разу благодійники передали в лікарню меблі, катетери, сечоприймачі, шприци, шланги та бактеріальні фільтри для наркозно-дихальної апаратури.

«Наші благодійники не забувають пацієнтів на жодне свято. Так ось і вчора, до Міжнародного жіночого дня 8 Березня, разом з управлінням лікарні у черговий раз організували святковий обід», – розповіли на сторінці.

Наостанок працівники лікарні ще раз подякували благодійному фонду, побажали здоров’я, благополуччя, процвітання та успіхів.

Читайте також: На Волині посадовці отримали щеплення проти COVID-19







Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024