Голова Волинської облради відвідав Любомльську лікарню

08 Березня 2021, 13:36
У Любомльській лікарні 429
У Любомльській лікарні

З робочим візитом в Любомльському територіальному медичному об'єднанні побували посадовці з Волинської облради.

Про це інформують на сторінці КНП «Любомльське ТМО Любомльської міської ради» у фейсбуці.

У лікарні побували голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Михайло Імберовський та керуючий справами апарату обласної ради Дмитро Дубняк.

Генеральний директор Любомльського ТМО Володимир Дибель доповів посадовцям про виконання масштабних робіт по реконструкції в рамках реалізації Національного проєкту «Велике будівництво» приміщення приймального відділення, розповів, як воно функціонуватиме, чим оснащене; продемонстрував, як скеровуватимуть маршрут кожного пацієнта.

Володимир Дибель провів також екскурсію реанімаційним і терапевтичним відділеннями. Звернув увагу на те, що лікарня є однією із опорних в області, тому завдяки бюджетним коштам встановили тут 185 кисневих точок, закупили та облаштували 5-тонну кисневу бочку з рідким киснем, з якого виробляється газоподібний. Це дозволить безперебійно забезпечувати киснем відділення. Оглянув очільник облради й приміщення, де буде встановлений комп’ютерний томограф, ремонт якого наразі на стадії завершення.

Григорій Недопад під час візиту в Любомльське ТМО зауважив, що цей заклад одним із перших завершив реконструкцію приймального відділення в рамках реалізації Національного проєкту «Велике будівництво». Умови, в яких тепер прийматимуть медики пацієнтів, на найвищому рівні, максимально наближені до європейських стандартів. За словами Володимира Дибеля, у разі нагальної потреби приймальне відділення готове до повноцінного функціонування.

Читайте також: На Волині виявили 83 нових хворих на COVID-19, двоє людей померли

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024