У Вараші першою від коронавірусу вакцинувалась директорка лікарні

05 Березня 2021, 11:18
574 Джерело: http://varash-rada.gov.ua/

У Вараші вакцинацію проводять сімейні лікарі КНП ВМР «Вараський ЦПМД».

Перед щепленням кожен пацієнт заповнює обов’язкову анкету та дає згоду на вакцинацію. Після щеплення вакциновані пів години відпочивають під наглядом лікаря. Про це йдеться на сайті міської ради.

Першою публічною особою, яка вакцинувалася у Вараші стала директорка Вараської багатопрофільної лікарні Тетяна Латишенко.

«Я вирішила прищепитися, тому що зараз це найефективніший метод у боротьбі з COVID-19. Якщо говорити відверто, жодна маска, респіратор чи халат не захищають на стільки, наскільки захищає вакцина. Хочу на власному прикладі показати, що вакцинація - це не страшно і абсолютно безпечно. Маю надію, що колеги зроблять правильний вибір з метою збереження власного здоров’я! Хочу донести до кожної людини, що вакцинація - це можливість бути захищеним і почати боротьбу з пандемією коронавірусу! Мене проінформували як переноситься вакцинація і про можливі наслідки імунізації, впевнено можу сказати, через добу почуваю себе чудово і ніяких специфічних відчуттів я не маю. Якщо в загальному – вакцинація є маркером цивілізованого суспільства. На війну не йдуть без зброї, обмундирування і чіткої стратегії. У медицині так само. Краще бути попередженим, ніж потім лікувати ускладнення хвороби», – поділилася враженнями у мережі фейсбук Тетяна Латишенко.

Читайте також: Україна отримала нові вакцини для планових щеплень

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024