Звільнили виконуючого обов'язки директора Нововолинської лікарні Андрія Сторонського

04 Березня 2021, 13:19
Засідання виконкому 657
Засідання виконкому

Виконавчий комітет прийняв рішення про звільнення т.в.о. директора КНП «Нововолинська центральна міська лікарня» Андрія Сторонського.

Засідання виконкому відбулося 3 березня. Про це повідомляють на сайті Нововолинської міськради.

За результатами депутатського розслідування, з урахуванням напрацювань та висновків тимчасової робочої групи, виявлені причини для такого рішення.

Т.в.о.директора Андрій Сторонський порушив трудові обов’язки, що в результаті призвело до завдання матеріальних збитків комунальному підприємству охорони здоров’я в сумі 273,3 тисячі гривень у виді неотриманих доходів за гарантійним забезпеченням договору підряду.

Не функціонування приймального відділення, яке було офіційно відкритим. У результаті стався прикрий інцидент. У відділення привезли хворого, який, на жаль, помер, не дочекавшись лікаря.

Андрій Сторонський був призначений всупереч чинному законодавству. Замість рішення виконкому, його призначили на посаду розпорядженням міського голови.

Міський голова Борис Карпус у відеозвернення наголосив, що Нововолинська лікарня – опорний медичний заклад. Він має розвиватися: постійно і динамічно.

«На сьогодні є багато нарікань від жителів. Система управління – розбалансована! Лікарню має очолити професіонал, який працюватиме над розвитком закладу», – зазначив мер міста.

4 березня виконавчий комітет збереться знову і призначить тимчасово виконуючого обов’язки до завершення конкурсу.

Читайте також: На Волині за добу – 258 нових хворих на COVID-19, четверо померли

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024