На Кореччині медики врятували жінку, яка була в стані клінічної смерті

03 Березня 2021, 15:16
437

У селі Весняне на Кореччині важко травмувалася жінка, переживши клінічну смерть. Її врятували медики.

У вівторок, 2 березня, після 21 години на лінію 103 надійшов виклик про те, що у селі Весняне через кровотечу втратила свідомість жінка. На виклик, який оформив чоловік потерпілої, виїхала карета швидкої допомоги. Про це інформують на сторінці Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги.

Доїжджаючи до місця події, медики зателефонували чоловікові уточнити адресу, однак той повідомив – дружина без ознак життя, допомоги вже не потребує.

Медики таки приїхали за вказаною адресою. На вулиці, біля будинку, побачили сліди крові, травмовану жінку чоловік переніс у будинок. Вона була без свідомості, – повна відсутність діяльності серця.

Попередній діагноз – клінічна смерть.

Бригада швидкої провела комплекс реанімаційних заходів пацієнтці. Завдяки оперативним та злагодженим діям медикам екстренки вдалося повернути до життя жінку. Пацієнтку негайно транспортували до Корецької центральної районної лікарні.

55-річна жінка, працюючи по господарству, зашпорталася та впала. Внаслідок чого травмувала варикозний розширений вузол на нозі. Розпочалася кровотеча.

На виклик виїжджала бригада Корецької підстанції екстреної медичної допомоги – Зінаїда Дмитрук, Володимир Ковальчук і Руслан Васюк.

Читайте також: На Рівненщині виявили 217 нових хворих на COVID-19, двоє людей померли

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024