Виділили кошти на заробітну плану медпрацівникам громади на Любомльщині

04 Березня 2021, 09:45
591

З метою уникнення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам закладів та установ, що функціонують на території Рівненської громади на сесії спрямували кошти у сумі 700 тисяч гривень на заробітну плату з нарахуваннями працівникам амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів.

Про це інформують на сайті Рівненської громади.

Таку ж суму передбачили й для працівників Територіальному центру соціального обслуговування(надання соціальних послуг) Рівненської сільської ради.

На врегулювання видатків для функціонування стоматологічних кабінетів територіальної громади спрямували 140 тисяч гривень, в тому числі 120 тисяч гривень на заробітну плату з нарахуваннями для працівників стоматологічних кабінетів та 20 тисяч гривень на придбання предметів, матеріалів, обладнання та інвентарю (витратних матеріалів).

Також виділили 50 тисяч гривень на відшкодування вартості лікарських засобів пільговим категоріям населення, витратних матеріалів (калоприймачів, тощо) для хворих, які проживають на території Рівненської громади. Крім того, 300 тисяч передбачили на виплату допомог населенню згідно з програмою соціального захисту і соціального забезпечення населення Рівненської сільської ради на 2021 рік.

Читайте також: Розповіли, скільки платитимуть медикам у командах з вакцинації

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024