Розповіли, скільки платитимуть медикам у командах з вакцинації

03 Березня 2021, 17:19
625

Національна служба здоров’я України оприлюднила оголошення про укладення з медзакладами договорів за напрямом вакцинація проти COVID-19. У договорах визначено рівень оплати медикам-виконавцям вакцинації.

Як повідомляють на сайті Національної служби здоров'я України, на першому етапі вакцинації у медичних закладах будуть сформовані мобільні команди.  

У перший місяць роботи команди на одну мобільну команду НСЗУ виплачуватиме 8 тис. грн. Ці кошти мають спрямувати для забезпечення готовності до проведення вакцинації.

Далі оплату надавачі послуги будуть отримувати за результатами роботи. Тобто за фактичну кількість провакцинованих осіб: 25 грн за першу дозу введеної вакцини й 60 грн за другу.

Інформацію про здійснену вакцинацію надавачі вноситимуть до електронної системи охорони здоров’я і тільки на підставі цієї інформації НСЗУ здійснюватиме оплату за фактично надані послуги.

Читайте також: У січні в Україні неонатальну допомогу отримали понад три тисячі дітей

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024