На Млинівщині посилили контроль за поширенням коронавірусу

26 Лютого 2021, 13:45
577

Ситуацію із COVID-19 на Дубенщині обговорили на позачерговому засіданні районної комісії ТЕБ та НС.

На порядку денному позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обговорили заходи щодо запобігання поширенню на території району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом. Про це повідомляють на сайті Дубенської райдержадміністрації.

З урахуванням доповіді в.о. завідувача  Дубенського районного відділу Державна Установа «Рівненський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Юрія Мухи щодо кількості випадків захворювання в окремих населених пунктах Дубенщини, комісія вирішила:

Виконавчому комітету Бокіймівської ТГ

  • продовжити дистанційне навчання в Хорупанській ЗОШ та забезпечити проведення тестування педагогічних працівників школи.
  • посилити контроль в селі Хорупань щодо перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту та максимально обмежити скупчення людей в громадських закладах.

КНП «Млинівський центр ПМСД» забезпечити обстеження та медичний супровід осіб, в яких підтвердили захворювання на коронавірусну інфекцію та осіб із ознаками та симптомами, характерними для COVID-19. 

Млинівському районному управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області посилити контроль щодо діяльності суб’єктів господарювання, які обслуговують відвідувачів у селі Хорупань. 

Млинівському районному сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області здійснити оповіщення населення Хорупань через автомобільні гучномовці щодо необхідності дотримання вимог карантину, роз'яснення вимог режиму надзвичайної ситуації. 

Дубенському районному відділу ДУ «Рівненській обласний лабораторний центр МОЗ України» у зв'язку із загрозою поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території м. Дубно, Радивилів, смт. Млинів, Демидівка, с. Дубляни, Солонів, Малин, Хорупань, Острів, Аршичин, Пугачівка, Озліїв, Бокійма, Пляшева, Маслянка, Ужинець, Мятин, Смордва, Миколаївка, Острів, Опарипси, Гранівка, Вовковиї, Довгошиї, Хрінники Дубенського району організувати нагляд за хворими, в разі потреби забезпечити госпіталізацію.

Читайте також: На Рівненщині виявили 133 нових хворих на COVID-19, одна людина померла

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024