У селищі на Любомльщині запрацювала новозбудована амбулаторія

25 Лютого 2021, 13:45
749

У селищі Головне розпочала роботу новозбудована амбулаторія загальної практики сімейної медицини.

Оглянути медзаклад та привітати трудовий колектив із початком роботи від імені голови облдержадміністрації у Головне 23 лютого завітав заступник голови облдержадміністрації Олександр Троханенко. Про це інформують на сайті Волинської облдержадміністрації.

Споруджували об’єкт з нуля за кошти субвенції з державного бюджету, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості. Зокрема, на будівельні роботи спрямували майже 6,2 мільйона гривень, з яких 200 тисяч гривень – з місцевого бюджету.

«Вітаю вас із початком роботи у сучасній та комфортній будівлі. Дякую усім, хто причетний до будівництва амбулаторії. Нехай гарно служить місцевій громаді, але, все-таки, бажаю усім міцного здоров’я, і щоби зверталися сюди місцеві жителі лише за профілактичною допомогою», – зазначив Олександр Троханенко

Нині тут все уже повністю облаштоване, очікують лише постачання телемедичного обладнання. Обслуговуватиме заклад, у якому працює троє сімейних лікарів, понад шість тисяч населення. Функціонуватиме там пункт щеплень, фізіотерапевтичний та процедурний кабінети, кабінети сімейного лікаря. Має амбулаторія і власний автомобіль.

Нагадаємо як тривали роботи з будівництва амбулаторії в селищі Головне

Читайте також: Волинь отримала вакцину від коронавірусу

















Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024