У міського голови Рівного з'явилася радниця з медичних питань

22 Лютого 2021, 15:51
833

У міського голови Рівного Олександра Третяка з‘явилася позаштатна радниця з медичних питань – Тетяна Воронцова.

Про це повідомляють на сайті RvNews.

Тетяна Воронцова має чималий досвід у галузі медицини, зокрема:

  • з 2014 року проводила навчання мобілізованим бійцям з тактичної медицини;
  • у 2015 році заснувала ГО «Рівне ТАКМЕД»;
  • є інструкторкою та директоркою курсу «Базова підтримка життя» Європейської ради реанімації у Рівненській області;
  • представляє компанію Sanofi-Aventis Ukraine Рівненської та Тернопільської областей;
  • одна з ініціаторів впровадження шкільного гуртка «Умій рятувати життя». Відтак, Рівне – єдине місто в Україні, де з 1 жовтня 2019 року, в освітніх закладах системно діє цей напрямок;
  • авторка двох проектів, які перемогли у фінансуванні в рамках громадського бюджету Рівного, а саме: створення інсультного центру на базі Рівненської центральної міської лікарні, а також створення реабілітаційного відділення в ІЦ.

Основні завдання позаштатної радниці з медичних питань Тетяни Воронцової полягають в тому, щоб зробити наше середовище безпечним, завдяки обізнаності громадян у наданні домедичної допомоги. Також Тетяна Воронцова підтримує реформування галузі охорони здоров’я та прагне, щоб наші медики залишалися працювати у Рівному, а не виїжджали за кордон.

Нагадаємо, що 16 лютого стало відомо, що у міського голови запрацював новий радник, який консультуватиме очільника міста в питаннях планування та забудови міста. А 17 лютого Олександр Третяк повідомив, що його новою радницею стала Марія Корнійчук, яка працювала з ним під час передвиборчої кампанії.

Читайте також: На Рівненщині виявили 36 нових хворих на коронавірус

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024