Рожищенську центральну районну лікарню перейменували

20 Лютого 2021, 13:40
1061

Комунальне некомерційне підприємство «Рожищенська центральна районна лікарня» Рожищенської районної ради матиме нову назву.

За відповідне рішення проголосували депутати Рожищенської міської ради під час сесії 19 лютого. Про це повідомив кореспондент Район.Рожище.

Вирішили перейменувати комунальне некомерційне підприємство «Рожищенська центральна районна лікарня» Рожищенської районної ради в комунальне підприємство «Рожищенська багатопрофільна лікарня» Рожищенської міської ради.

Також депутати затвердили Статут комунального підприємства «Рожищенська багатопрофільна лікарня» Рожищенської міської ради у новій редакції зі статутним капіталом у сумі 100 гривень.

Директор лікарні Віктор Редзій має здійснити дії для державної реєстрації комунального підприємства «Рожищенська багатопрофільна лікарня» Рожищенської міської ради згідно з чинним законодавством України.

Читайте також: Як працюють Рожищенська «первинка» й «вторинка» в умовах реформи. ФОТО

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024