На Дубенщині рятувальники на ношах несли хвору жінку до швидкої

18 Лютого 2021, 12:45
511

На Дубенщині, щоб врятувати життя жінці рятувальникам довелось понад півкілометра нести хвору на ношах засніженою дорогою до швидкої.

17 лютого о 17:38 на спецлінію «101» диспетчер швидкої медичної допомоги повідомив про те, що не має можливості проїзду до місця виклику в село Клинці Дубенського району, де знаходиться жінка 1947 року народження, яка потребує медичної допомоги. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Рівненській області.

До місця виклику направили особовий склад п'ято державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю встановили, що автомобіль медичної допомоги знаходиться поблизу села Гірники Дубенського району та через велику кількість снігу не може доїхати до місця виклику.


 
Рятувальники вирішили слідувати до хворої жінки пішки. Понад 500 метрів засніженою дорогою довелося йти до хворої жінки. 

Надзвичайники тим самим шляхом на медичних ношах здійснили піше перенесення жінки до автомобіля. Після чого хвору передали працівникам швидкої медичної допомоги та  супроводжували  до центральної районної лікарні місто Дубно. 

Рятувальники Дубенщини вдячні у наданні допомоги жителю села Клинці Дубенського району Хмілю Василю Івановичу та жителю села Збитин Дубенського району Гуку Олександру Андрійовичу.

Читайте також: У селі під Луцьком застрягла «швидка», яка везла хворого до лікарні




Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024