У Рівненській обласній лікарні завершують реконструкцію приймального відділення

09 Лютого 2021, 16:47
1213

У приймальному відділенні Рівненської обласної клінічної лікарні тривають завершальні опоряджувальні роботи.

Про це повідомляють на сайті Рівненської ОДА.

Так, наразі тут реконструювали та добудували майже 1 000 квадратних метрів площі.

Невдовзі у сучасному приймальному відділенні будуть надавати невідкладну медичну допомогу, прийматимуть пацієнтів та розподілятимуть у відділення лікарень, а ще – зможуть ставити попередній діагноз.

Такий масштабний обсяг робіт виконують в рамках президентської програми «Велике будівництво».

«Це революційний проєкт, адже невдовзі наше відділення буде сучасним та доступним. До прикладу, автомобіль швидкої зможе безперешкодно заїжджати на спеціальний пандус відділення. А тим часом пацієнт автоматично буде проходити КТ, МРТ, цифровий рентген, УЗД та ендоскопію. І це все тут, на місці», – розповідає в.о. головного лікаря обласної клінічної лікарні Валентин Піонтковський.

Високоспеціалізовану допомогу лікарі зможуть надавати завдяки й сучасному обладнанню. Зокрема, спіральний комп’ютерний томограф, МРТ, цифровий рентген-апарат, ендоскопічна стійка та УЗД.

Варто зазначити, що приймальне відділення, як і лікарня в цілому, працюватимуть у цілодобовому режимі.

«Забезпечення обладнанням – це централізоване постачання з МОЗу за рахунок коштів державної субвенції та обласного бюджету. Фінансування реконструкції відділення відбувається за кошти державного бюджету – 23 мільйони гривень», – каже начальник обласного управління охорони здоров’я Олег Вівсянник.

Нагадаємо, окрім цього, будівельники завершують ремонтні роботи приймальних відділень у Сарненській, Рокитнівській та Березнівській ЦРЛ.

Читайте також: У Нацслужбі здоров'я дали відповіді на запитання про стоматологічну допомогу



Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024