З Ковельського медоб'єднання виписали чотирьох пацієнтів, яким провели операції на серці

28 Січня 2021, 17:44
Ковельське МТМО 1999
Ковельське МТМО

Чотирьох пацієнтів, яких нещодавно прооперували у кардіохірургічному центрі Ковельського МТМО, виписали додому.

Вони у важкому стані з різними діагнозами потрапили у лікарню та потребували операцій на серці, адже їхнє життя було під загрозою, йдеться на сторінці лікувальної установи у фейсбуці. 

«Зусилля наших лікарів щодня спрямовані на боротьбу за життя пацієнтів. Я переконаний, що одним з найкращих показником успішної діяльності колективу Ковельського МТМО є вдячність людей, їх гарний настрій та позитивне налаштування на повноцінне життя. Я щиро вдячний лікарям та усьому медичному персоналу за самовіддану працю, результати якої свідчать про те, що медичне об’єднання розвивається у правильному напрямку і показує, якою повинна бути сучасна медицина», – каже гендиректор медоб'єднання Валентин Вітер. 

Надія Ткачук, жителька села Броди, що на Ратнівщині, розповіла, що, рішення про згоду на операцію приймала спільно з чотирма синами та родиною. Кардіохірург Володимир Танський запевнив, що лише протезування аортального клапана зможе врятувати їй життя.

 Віра Шостак, мешканка села Сокіл з Любомльщини також потрапила у руки ковельських медиків у досить важкому стані. Їй складно було не лише пересуватися, а й дихати. Тож часу на порятунок життя було мало. Встановлення штучного аортального клапана пройшло успішно. 

Ковельчанин Микола Лов’ян потрапив до серцево-судинного хірурга Володимира Танського після направлення сімейного лікаря, до якого звернувся з аритмією. Обстеження показало, що чоловіку необхідна операція на серці із заміни клапана.

Життя Віталія Жилко із Любешівщини під загрозою було двічі: під час проведення аортокоронарного шунтування, яке було необхідне після перенесеного інфаркту міокарда, його серце зупинилося на операційному столі. Миттєва реакція лікарів та підключення до апарату штучного кровообігу дали можливість успішно завершити операцію та врятувати життя.

Читайте також: Нацслужба здоров'я не контрактуватиме лікарні, які не відповідають вимогам інклюзивності

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024