Ковельські медики не в захваті від поспішної вакцинації проти COVID-19

25 Січня 2021, 16:09
Ковельське МТМО 1782
Ковельське МТМО

Медичний персонал Ковельського міськрайонного територіального медичного об'єднання з насторогою ставиться до планів керівництва закладу провести масову вакцинацію співробітників від COVID-19.

Про це власкору «ВолиньUA» повідомили медики закладу.

Як розповіли працівники медустанови, до них дійшла інформація про наміри керівництва провести масову вакцинацію серед персоналу. Однак, більшість медиків сприйняла такі плани з обережністю.

Медсестри та лікарі непокояться тим, що про вакцину проти коронавірусу обмаль інформації. Невідомо точно, якого вона походження, хто її виробник. На думку медиків, за таких умов потенційні ризики від вакцини вагомі. Тому поспішати з вакцинацією немає потреби.

У коментарі журналістам видання Район.Медицина керівник Ковельського МТМО Валентин Вітер підтвердив, що в медзакладі вакцинуватимуть працівників проти коронавірусу. Додав, що щеплення – добровільні. Персонал, який залучений в роботі з хворими на вірусну інфекцію, погоджується на вакцинацію майже в повному складі. Більший відсоток відмов серед працівників, які не працюють з «ковідними» пацієнтами. 

Читайте також: COVID-19: як діють вакцини проти коронавірусної інфекції

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024