Відома суддя з Дубна хворіла на коронавірус

11 Січня 2021, 16:38
Олександра Жуковська 1206
Олександра Жуковська

Суддя з міста Дубна Олександра Жуковська перехворіла на СOVID-19.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

Зазначимо, що жінка перебуває на восьмому місяці вагітності.

«Завдяки блискавичній реакції гінеколога і ранній діагностиці, мене вчасно госпіталізували. У нас в області лише Дубенський пологовий будинок приймає вагітних із ковід. Це було схоже на якийсь психоделічний фільм.

Постійно в чотирьох стінах. Люди безликі у захисних костюмах. Почуваєшся препаршиво, отримуєш по 12-14 препаратів вдень і вночі: від вітамінок/травок до антибіотиків/кортикостероїдів. Від спазмуючого кашлю і пневмонії палають легені. Але найгіршим виявився багатоденний біль в кістках, одночасно у всіх, що здавалось ніби почались пологи. Тому і спалось лише по 2-4 години на добу.

Зате спокійно, бо під контролем медиків: гінекологів і терапевта, акушерочки поряд, перевірка серцебиття дитинки по 3-5 разів на добу. І це допомагало підтримувати гарний настрій.

Враження від Дубенського пологового будинку якнайкращі. Палата чистенька, акуратна, із киснем, санвузлом і гарячою водою.

І годували добре. Звичайно, лікарняна їжа не солена, не приправлена, але досить різноманітна. Мені вистачало і я розважалась тим, що фотографувала раціон.

Працівники привітні та відповідальні. Та навіть не знаю як вони виглядають, адже бачила лише очі за захисними щитками…

Велика подяка медикам за їх нелегку і самовіддану роботу», – йдеться в дописі.

Зазначимо, що Олександра Жуковська відома не лише як суддя, вона активно веде власний блог.

Читайте також: На Рівненщині підтвердили 88 нових випадків коронавірусу, померла 71-річна жінка

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024