У дитячій міській лікарні Рівного приймає реабілітолог

11 Січня 2021, 12:22
1121

З січня у відділенні відновного лікування міської дитячої лікарні Рівного розпочала прийом лікар фізичної та реабілітаційної медицини Ольга Туровська.

Про це повідомляють на сторінці медзакладу у фейсбуці. 

«Лікар фізичної та реабілітаційної медицини виконує лікарську діяльність з метою запобігання, поліпшення та відновлення порушень структур та функцій організму, що виникли внаслідок різних хвороб та травм, оптимізацію активності та участі з урахуванням реабілітаційного прогнозу. Організовує, очолює та забезпечує координацію виконання повного реабілітаційного циклу: медичне та реабілітаційне обстеження, встановлення реабілітаційних цілей, визначення реабілітаційних втручань, необхідних для досягнення цих цілей», – йдеться у повідомленні.

Завдання фізичної і реабілітаційної медицини – повернути активність, діяльність пацієнта на максимально можливий рівень або на повне відновлення.
Принципи реабілітації: ранній початок, комплексне використання засобів реабілітації, індивідуальний підхід, етапність, безперервність та послідовність, використання методів контролю навантажень та ефективності реабілітації.

Читайте також: Луцький пологовий будинок закупить медичних матеріалів на 4,4 мільйона гривень

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024