У Волинському перинатальному центрі влаштували сюрприз для батьків 

02 Січня 2021, 10:56
2065

Колектив відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених Волинського обласного перинатального центру підготував сюрприз для батьків.

Пацієнти зустрічали своїх рідних у не зовсім звичних образах, а від колективу батьки отримали невеличкі подарунки. Про це йдеться у facebook-спільноті медзакладу.

«Батьки, чиї дітки потрапляють у відділення інтенсивної терапії новонароджених, настільки сильно занурюються у проблеми своїх малюків і зосереджуються на деталях лікувального процесу, що зовсім «випадають» з реального плину часу. У них з’являються нові цінності й цілі, а повсякденність проходить повз. Не важливим стає те, що приносить радість усім навколо (гарна погода, улюблені фільми, свята…). Важливим стає лише одне: щоб ця спроба відлучення від апарату штучної вентиляції легень була останньою і доня змогла самостійно дихати на повні груди; щоб призначені лікарем препарати подіяли якомога швидше й інфекція нарешті відступила; щоб день починався зі слів: «а у нас для Вас є гарна новина, Ваш синочок почав їсти й набирати вагу»… А тому, для того, щоб хоча б на мить повернути батьків до буденності, ми, разом з малюками привітали їх з Новим Роком», – йдеться у повідомленні.

Маленькі «Санти» зустрічали своїх мамусь і татусів у новорічних костюмах, а лікарі дарували браслетки-амулетики з мотивуючими словами, аби додати сил і віри для боротьби з усіма негараздами. 

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024