На Волині від коронавірусу померли 19 медиків, на Рівненщині – сім

31 Грудня 2020, 14:27
2177

З початку пандемії коронавірусу на Рівненщині від цієї хвороби померли семеро медиків, на Волині – 19.

Про це у відповідь на запит журналістів видання Район.Медицина повідомили в управліннях охорони здоров'я облдержадміністрацій.

За даними управління охорони здоров'я Рівненської ОДА, станом на 28 грудня, вірусна інфекція забрала життя медиків Рівненського пологового будинку, Дубровицького районного центру первинної медико-санітарної допомоги, приватної стоматології в Рівному, обласного лабораторного центру, обласної дитячої лікарні, Сарненської станції екстреної медичної допомоги та Рокитнівської підстанції Сарненської станції ЕМД.

Посилаючись на лікарську таємницю, в управлінні не озвучили імен та посад померлих медичних працівників. 

Натомість раніше в соціальних мережах повідомляли про те, що померлий працівник Рівненської обласної дитячої лікарні – лікар-отоларинголог Анатолій Філоник. 

В управлінні охорони здоров'я Волинської ОДА назвали лише кількість померлих від COVID-19 медиків. Станом на 23 грудня, коронавірусна хвороба забрала життя 19 медпрацівників.

Посилаючись на лікарську таємницю та конфіденційність інформації про померлого, ані імен, ані назв закладів охорони здоров'я, у яких працювали покійні медики, нам не надали. 

Натомість раніше було відомо, що від коронавірусу померли медсестра діагностичного відділення Ковельського МТМО Світлана Євтушко, лікарка-педіатриня Володимир-Волинського центру первинної медико-санітарної допомоги Лілія Камінська, медсестра Волинської обласної клінічної лікарні, лікар-педіатр із Берестечка на Горохівщині, лікар-гінеколог Волинської обласної клінічної лікарні.

Висловлюємо щирі співчуття рідним покійних медиків із приводу непоправної втрати. Ми сумуємо разом із вами. А також перепрошуємо, чиї імена не вшанували.

Читайте також: На Волині виявили 281 нового хворого на коронавірус, п'ятеро людей померли

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024