Розпочався конкурс на посаду директора Рівненського обласного центру реабілітації дітей

25 Грудня 2020, 13:21
1002

Стартував конкурс на зайняття посади генерального директора комунального підприємства «Рівненський обласний спеціалізований центр реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи з порушенням психіки та паліативної допомоги дітям» Рівненської обласної ради.

Про початок конкурсу оголосили 23 грудня під час засідання окремої конкурсної комісії під головуванням Ігоря Ясенюка. Про це повідомляють на сайті Рівненської облради.

Охочі очолити заклад можуть подавати документи  з 24 грудня 2020 року до 11 січня 2021 включно.

Кандидат на посаду повинен мати вищу освіту II рівня за ступенем магістра спеціальності однієї з галузі знань: «Управління та адміністрування», «Публічне управління та адміністрування», «Право», «Соціальні та поведінкові науки», «Гуманітарні науки», «Охорона здоров’я», «Організація і управління охороною здоров’я». Окрім того, має бути стаж роботи на керівних посадах 7 років.

Відповідно до рішення членів конкурсної комісії розгляд поданих документів кандидатів на заміщення вакантної посади та проведення конкурсу відбудеться 15 січня о 10-ій годині.

Нагадаємо, що комісія створена на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094. До її складу входить дев'ятеро осіб. Зокрема, 3 представники від органу правління, в цьому випадку – Рівненська обласна рада, 3 представники від громадськості та 3 представники від колективу закладу, в якому обирається керівник.

Згідно з розпорядженням голови обласної ради від 21.12. №154, окрема комісія для проведення конкурсу на зайняття посади гендиректора центру реабілітації дітей працює в такому складі:

  • представники від обласної ради – Ігор Ясенюк (голова комісії), Оксана Лозова (секретар комісії), Катерина Самардак (член комісії), зауважимо, що ці члени комісії є незмінними;
  • представники від громадськості – Олександр Гомон, Мар'яна Рева, Ольга Кравчук;
  • представники від трудового колективу закладу – Ольга Кравець, Олена Залізняк, Наталія Левун.

Читайте також: Україна отримала ліки для пацієнтів з орфанними хворобами

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024