Вараській лікарні обрали директорку, проте остаточне рішення – за мером

16 Грудня 2020, 11:22
839

Визначили переможницю конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства Вараської міської ради «Вараська багатопрофільна лікарня».

Засідання конкурсної комісії відбулося 15 грудня.

Голова конкурсної комісії Геннадій Дерев’янчук ознайомив присутніх із Порядком проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094.

Члени комісії розглянули подані документи від трьох претендентів на зайняття посади директора, а саме Зосимчука Анатолія Пантелеймоновича, Латишенко Тетяни Іванівни та Коцюбинського Олександра Володимировича.

До конкурсу була допущена Латишенко Тетяна Іванівна, яка ознайомила членів комісії з конкурсною пропозицією.

Кандидатка відповіла на питання щодо організації роботи, перспектив діяльності та залучення інвестицій для розвитку закладу.

За результатами розгляду документів, заслуховування конкурсної пропозиції та співбесіди, члени комісії визнали переможцем конкурсу Тетяну Литишенко та прийняли рішення рекомендувати міському голові Олександру Мензулу укласти з переможцем конкурсу контракт.

Читайте також: На Рівненщині виявили 375 нових хворих на коронавірус, шестеро людей померли

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024