Лабораторія у Володимирі-Волинському збільшить кількість ІФА-досліджень

13 Грудня 2020, 11:19
Лабораторія у ТМО 494 Джерело: Фото з архіву
Лабораторія у ТМО

Лабораторія КП «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання» збільшить кількість проведених ІФА-досліджень.

Це стане можливим завдяки новому обладнанню, яке нещодавно придбали за кошти, отримані підприємством від НСЗУ по підписаних пакетах медичних послуг. Його вартість – 361 тисяча гривень, повідомляють у територіальному медичному об’єднанні.

За ці кошти придбано також два бінокулярні мікроскопи з оптичними системами, що дозволить збільшити кількість загальноклінічних досліджень.

Напівавтоматичний імуноферментний аналізатор сприятиме підвищенню продуктивності лабораторії. Це обладнання використовується для імунологічної лабораторної діагностики антигенів і антитіл.

Тож тепер у лікарні є більше можливостей для виявлення у пацієнтів інфекційних захворювань, передусім COVID-19, а також ознак хвороб, таких як гепатити В, С, бліда трепонема, ТОРЧ-інфекції.

Тепер аналізи будуть виконуватись швидше, оскільки тривалість роботи методики становить 2 – 2,5 години, а відтак постановки можна робити частіше.

Читайте також: У Волинській обласній інфекційній лікарні апарат виявляє коронавірус за дві години

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024