Для Нововолинської лікарні придбали нове медобладнання

11 Грудня 2020, 11:49
747

Комунальне некомерційне підприємство «Нововолинська центральна міська лікарня» продовжує оновлювати матеріально-технічну базу.

Придбали нову, сучасну відеоскопічну систему в комплект якої входить гастроскоп, колоноскоп, гастродуоденоскоп та відеостійка японського виробництва «Пентакс». Про це повідомляють на сторінці медзакладу у фейсбуці.

Обстеження на апараті дозволяє не тільки більш точно діагностувати хвороби стравоходу, шлунку та 12-палої кишки, а дасть можливість, крім огляду і діагностики патологічних змін, зробити ряд інструментальних маніпуляцій: взяття тканин для подальшого гістологічного дослідження та провести лікувальні процедури.

Це дозволить поліпшити якість надання медичної допомоги, своєчасно виявляти та лікувати хвороби, запобігти розвитку їх ускладнень.

Обладнання встановили у відділенні функціональної діагностики. Обстеження проводить лікар ендоскопіст вищої категорії, за направленням сімейних лікарів, лікарів-спеціалістів та лікарів стаціонару за попереднім записом.

Читайте також: За тиждень більше 5 тисяч волинян захворіли на грип та гострі респараторні інфекції

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024