Тоболівська амбулаторія отримала новий медичний автомобіль

28 Листопада 2020, 13:36
1047

У четвер, 26 листопада, Тоболівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини КНП «Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги» отримала новий медичний автомобіль марки «Renault Duster».

Автомобіль придбали за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток охорони здоров’я у сільській місцевості.

Головний лікар КНП "Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги" Ігор Соловей вручив завідувачу амбулаторії Василю Михайловловичу Балецькому ключі від позашляховика.

«Автомобіль сучасний та зручний, має підвищену прохідність. Тепер медпрацівники за будь-яких погодних умов і стану доріг зможуть дістатися до пацієнтів на цьому авто. Нам важливо надавати якісні медичні послуги й, що важливо, надавати їх вчасно. Новий автомобіль стане незамінним у наданні первинної медичної допомоги для жителів сіл, які уклали декларації з сімейними лікарями. Тоболівська АЗПСМ обслуговує декілька населених пунктів , а зокрема це – Тоболи, Рудка Червинська, Нові Червища, Старі Червища, Оленіно. Маю надію, що таким чином нам вдасться значно покращити справи в галузі медицини. Співпраця усіх гілок влади у напрямку збереження та покращення стану здоров’я мешканців району продовжуватиметься і надалі» – зазначив Ігор Соловей.

Читайте також: Як правильно викликати екстрену медичну допомогу


Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024