У Ковелі обговорили ситуацію з коронавірусом

28 Листопада 2020, 16:17
Новообраний мер Ковеля зустрівся з директором МТМО 776
Новообраний мер Ковеля зустрівся з директором МТМО

Міський голова Ігор Чайка зустрівся з генеральним директором Ковельського МТМО Валентином Вітром.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

26 листопада вони обговорили ситуацію у місті щодо захворюваності на COVID-19, проблеми, з якими стикаються медпрацівники у повсякденній боротьбі з коронавірусом, шляхи їх вирішення, будівництво приймального відділення та нову кисневу станцію. 

Зазначається, що міського голову цікавили питання наявності необхідної кількості ліжко-місць, забезпечення пацієнтів кисневою терапією, медпрепаратами. Ігор Леонтійович наголосив, що влада й адміністрація лікувального закладу мають докласти всіх зусиль, аби ковельчани отримували своєчасну й якісну медичну допомогу.

«Потрібно якнайшвидше ввести в експлуатацію кисневу станцію. Думаю, найближчими днями побуваю в МТМО, щоб оглянути хід будівництва приймального відділення та ознайомитися з роботою колективу», – сказав Ігор Чайка.

Зосередили увагу й на фінансуванні медоб’єднання. Міський голова висловив своє бачення щодо розвитку закладів охорони здоров’я Ковеля.

Читайте також: В Україні можуть запровадити жорсткий карантин

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024