На Рівненщині шукають керівника обласного центру екстреної медичної допомоги

25 Листопада 2020, 15:15
980

У Рівненській обласній раді розпочався прийом документів від претендентів на посаду керівника комунального підприємства «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», він триватиме до 4 грудня.

Про це повідомляють на сайті Рівненської обласної ради.

Конкурс оголосили через те, що в попереднього очільника «екстренки» Андрія Бортніка закінчився термін дії контракту. Наразі він виконує обов’язки керівника цього підприємства.  

Претендент на цю посаду повинен мати вищу освіту ІІ рівня за ступенем магістра. Щодо спеціальності, то це може бути диплом магістра з «Управління та адміністрування», «Публічного управління та адміністрування», «Права», «Соціальних та поведінкових наук»,  «Гуманітарних наук», «Охорони здоров’я» та за спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я». При цьому стаж роботи на керівних посадах повинен бути не меншим за 7 років.

Конкурсної пропозиція має містити проєкт плану розвитку підприємства на найближчі три – п’ять років. 

Документи необхідно подати до обласної ради в запечатаному вигляді – окрім заяви на участь у конкурсі.

За рішенням конкурсної комісії, документи від претендентів члени комісії розглядатимуть 8 грудня. І в разі допущення когось із учасників до конкурсу, того ж дня заслухають їхні пропозиції та бачення плану розвитку Обласного центру екстреної медичної допомоги.

Переможця конкурсу на посаду керівника «екстренки» обиратимуть шляхом голосування.

Читайте також: На Рівненщині обладнають ще 1700 кисневих точок

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024