Українці зможуть викликати «швидку» допомогу через контакт-центр COVID-19

25 Листопада 2020, 17:45
1642

Всеукраїнський контакт-центр Міністерства охорони здоров’я України із протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 вдосконалюється новими послугами.

Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час брифінгу 25 листопада.

Зокрема, завтра у тестовому режимі буде додана функція залишення запиту на виїзд мобільної бригади. 

«Завтра ми запускаємо можливість залишити запит на виїзд мобільної бригади в тестовому режимі. У подальшому — на постійній основі», – зазначив очільник МОЗ.

За його словами, для цього сконтактували з усіма закладами охорони здоров'я. Зокрема, заклади визначили відповідальних осіб, щоб дуже швидко можна було передати їм запит на виклик мобільної бригади. Окрім того, найближчим часом через контакт-центр планується запустити можливість консультації з сімейними лікарями.

«Через велике навантаження на сімейних лікарів ми почали новий набір лікарів, які зможуть надавати консультації через контакт-центр. Я думаю, що скоро все завершимо, і будь-яка людина зможе отримувати таким чином консультацію сімейного лікаря», – підкреслив Максим Степанов.

Водночас міністр нагадав про необхідність дотримуватись усіх правил протиепідемічної безпеки та карантинних заходів, встановлених в країні.

Читайте також: В Україні виявили 13 882 нових хворих на коронавірус

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024