На Шаччині відкрили нову амбулаторію

30 Жовтня 2020, 16:17
857

У селі Піща Шацького району 29 жовтня 2020 року відкрили сучасну амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Про це повідомляють на сайті Волинської ОДА.

У новозбудованій амбулаторії лікарі будуть обслуговувати понад 2 тисячі мешканців із  8-ми навколишніх сіл.

До урочистого відкриття медичного закладу долучилися заступник голови облдержадміністрації Ігор Чуліпа та т.в.о. начальника управління охорони здоров’я ОДА Людмила Тимощук.

«Я щиро радію за мешканців, не тільки села Піща, й за решту жителів населених пунктів, яких буде обслуговувати ця амбулаторія. Тому що ви матимете якісне приміщення. у якому надаватимуться якісні медичні послуги. Хочу побажати вам мирного неба над головою та здоров’я.  Щоб ви сюди приходили тільки в гості та для профілактичних оглядів», – сказав Ігор Чуліпа

Слід зазначити, що об’єкт споруджувався за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості. Загалом, вартість будівництва склала понад 6 мільйонів гривень. Спорудження нової амбулаторії тривало два роки.

У медичному закладі буде функціонувати клініко–діагностична лабораторія, маніпуляційний кабінет, пункт щеплень та оглядова. Також для надання місцевим жителям ефективних медичних послуг, амбулаторія забезпечена сучасним обладнанням.

«Мені дуже приємно, що відкривається чергова амбулаторія у Волинській області. Адже створюються для медпрацівників хороші умови для роботи, а для жителів – доступні медичні послуги, яких вони потребують», – сказала Людмила Тимощук.

Читайте також: Уряд підвищив виплати сімейним лікарям













Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024