В амбулаторії Камінь-Каширського району нова лікарка набирає пацієнтів

21 Жовтня 2020, 13:46
1382

З 19 жовтня 2020 року для пацієнтів є можливість укласти декларації із лікарем сімейної практики Остапчук Ольгою Ростиславівною, Нуйнівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Камінь-Каширський центр первинно медико-санітарної допомоги».

Про це інформує КНП "Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги"

«До уваги жителів села Нуйно та населених пунктів, що знаходяться поблизу! 19 жовтня у Нуйнівській амбулаторії загальної практики сімейної медицини розпочинає прийом пацієнтів сімейний лікар Остапчук Ольга Ростиславівна. Відтепер за первинною медичною допомогою всі можуть звернутись у новозбудовану амбулаторію, яка забезпечена усім необхідним медичним обладнанням та устаткуванням, лабораторією», – йдеться у дописі.

Нині сімейні лікарі тут зможуть надавати більше послуг, які передбачені первинною ланкою медицини. Це, для прикладу, вимірювання артеріального тиску, електрокардіограма, загальний аналіз крові з лейкоцитарною формулою, загальний аналіз сечі.

Читайте також: На Волині шукають на роботу лікарів

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024