У лікарні Володимира збільшать кількість ліжок для хворих на COVID-19

20 Жовтня 2020, 13:17
Володимир-Волинське ТМО 596
Володимир-Волинське ТМО

У Володимир-Волинському територіальному медичному об’єднанні зросла кількість хворих з підозрою на коронавірус.

Саме тому в лікарні збираються збільшувати кількість ліжкомісць, – заявив міський голова Петро Саганюк під час оперативної наради 20 жовтня. 

В.о. начальника відділу з питань охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради Олена Ткачук повідомила, що в територіальному медичному об’єднанні на сьогодні 49 осіб перебувають на стаціонарному лікуванні. З них діагноз підтверджено у 26 пацієнтів, 19 – з підозрою (в тому числі 3 дітей), 4 з негативними результатами.

«Ми повинні більш жорстко контролювати дотримання протиепідемічних вимог мешканцями міста. У нашій лікарні вже немає місця, за останню добу поклали 13 осіб. Доведеться збільшувати кількість ліжкомісць. В нашу лікарню госпіталізують не лише мешканців Володимира-Волинського, а й з інших районів. Якщо ми не будемо себе берегти, ніхто нам не допоможе. Маємо строго дотримуватися протиепідемічних вимог. Поважаймо один одного, дбати про своє здоров’я і здоров’я оточуючих», – зауважив Петро Саганюк. 

Нагадаємо, за останню добу на Володимирщині зареєстровано 54 нових випадків захворювання на COVID-19.З них 9 хворих – жителі Володимир-Волинського району.

Читайте також: Острожецька районна лікарня отримала нове медичне обладнання

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024