Рівненський протипухлинний центр зайняв високі місця в Національному бізнес-рейтингу

19 Жовтня 2020, 15:15
709

Комунальне підприємство «Рівненський обласний протипухлинний центр» Рівненської обласної ради увійшло до Національного бізнес-рейтингу. До загального переліку потрапили понад 1,2 мільйона комунальних підприємств та закладів України, чию господарську діяльність перевіряли за різними параметрами.

Відтак, обласний протипухлинний центр посів перше місце серед суб’єктів господарювання Рівненської області в номінації «Фінансові показники успішної діяльності». Експерти високо оцінили роботу підприємства за ефективне впровадження медичної реформи, якісну співпрацю з Національною службою здоров’я України, що дає можливості центру надавати якісні медичні послуги, повідомляють на сайті Рівненської обласної ради. 

Також роботу обласного протипухлинного центру високо оцінили з-поміж суб’єктів господарювання України – підприємство посіло 24 місце в загальноукраїнському рейтингу (1,2 мільйона суб’єктів господарювання) за показником «Власний капітал».  Експерти оцінювали ефективність використання отриманих ресурсів для надання онкологічної допомоги пацієнтам.  

Читайте також: Благодійний аукціон у Рівному: кошти передадуть на закупівлю ліків для онкохворих дітей

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024