Благодійний аукціон у Рівному: кошти передадуть на закупівлю ліків для онкохворих дітей

18 Жовтня 2020, 18:00
842

У Рівному від 19 жовтня стартує спільний благодійний аукціон громадської організації «Справа Громад – Рівне» та благодійного фонду «Скарбниця Надії».

За словами організаторі акції, у зв’язку з тим, що Міністерство охорони здоров’я (МОЗ) не змогло вчасно розпочати процедуру закупівлі ліків, багато важко хворих дітей зараз не можуть отримати належного лікування.

Лікарі та батьки у відчаї і ми не можемо бути осторонь такої несправедливої ситуації.
Кошти, зібрані з аукціону будуть використані на закупівлю ліків для онкохворих дітей. Кожен з вас зможе долучитись до цієї доброї справи.

Аукціон буде проводитись на сторінці ГО «Справа Громад», а кошти будуть одразу зараховані на рахунки БФ «Скарбниця Надії», які будуть вказані під кожним лотом. Щодня о 10:00 організатори виставлятимуть лот зі стартовою ціною. Ставки можна буде робити протягом доби в коментарях. Наступного дня о 8:00 буде визначатись найвища ставка і переможець по даному лоту. Оплату можна буде здійснити протягом двох банківських днів. Аукціон розпочинається 19 жовтня.

Посилання на правила проведення аукціону: https://cutt.ly/3gdM4Lc

Читайте також:Пацієнток у Волинському перинатальному центрі прийматимуть лише за попереднім записом

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024