Рівненській медакадемії виповнилось 75 років

16 Жовтня 2020, 11:48
736

Комунальний заклад вищої освіти «Рівненська медична академія» Рівненської обласної ради цьогоріч відзначає свій ювілей – 75 років від дня створення.

Свою діяльність заклад розпочав 1945 року як Рівненська акушерська школа. За роки роботи його випускниками стали тисячі молодших спеціалістів. Про це йдеться на сайті Рівненської обласної ради.

У закладі постійно з’являються нові актуальні спеціальності. Так, на спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія» готують фахівців з фізичної реабілітації. В медакадемії навчаються майбутні бакалаври з «Фармації, промислової фармації», «Медсестринства», «Технології медичної діагностики та лікування», молодші бакалаври зі стоматології.

Два роки тому, у липні 2018 року, рішенням Рівненської обласної ради Рівненський державний базовий медичний коледж став навчальним закладом вищої освіти, змінивши назву та тип діяльності на Рівненську медичну академію.

Читайте також: Протест припинили: у Луцьку пологовий переоблаштовують на коронавірусний шпиталь

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024