Амбулаторія сімейної медицини на Горохівщині готова на 80%

29 Вересня 2020, 15:52
548

У Сенкевичівській амбулаторії загальної практики сімейної медицини майже завершили внутрішнє та зовнішнє оздоблення.

Про це повідомляє пресслужба Горохівської РДА.

29 вересня голови райдержадміністрації Сергій Мишленик та районної ради Тарас Щерблюк проінспектували хід капітального ремонту.

Надія Юзвик, завідувачка амбулаторії, проінформувала, що прийом та обслуговування громадян не припиняється в умовах ремонту, але медичний персонал та мешканці округи задоволені, що незабаром будуть працювати в комфортних умовах та отримувати якісні послуги.

Персонал амбулаторії звернувся до керівництва району з проханням посприяти у придбанні нових меблів, взамін тих, котрі вже не підлягають ремонту.

У свою чергу, очільники району запропонували присутнім на зустрічі головам Сенкевичівської селищної та Губинської Першої сільських рад на умовах співфінансування вирішити це питання.

Представник підрядної організації «Енергія - І» Дмитро Калітка повідомив, що роботи проходять згідно плану. Вже фактично завершено зовнішнє та внутрішнє оздоблення, покладена плитка на стінах та підлозі, проведено електрику та облаштовано вентиляційні системи. Залишилися косметичні роботи та благоустрій території. Готовність об’єкта становить 80 відсотків.

До слова, капітальний ремонт цієї амбулаторії обійдеться у 2,7 мільйона гривень. До амбулаторії селища Сенкевичівки після капітального ремонту будуть прикріплені 8 населених пунктів, а саме: селище Сенкевичівка, села Ниви Губинські, Губин Перший, Діброва, Ковбань, Колодеже, Наталин, Жабче.

Якісні медичні послуги надаватимуть 3099 особам. Кошти на ремонт виділені за рахунок субвенції з державного бюджету. Співфінансування з районного бюджету складає 230 тисяч гривень.

Читайте також: На Сарненщині модернізують центральну районну лікарню












Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024