Амбулаторії Рівненщини укомплектують меблями та медичним обладнанням

23 Вересня 2020, 13:16
1452

На Рівненщині завершується будівництво та реконструкція лікарських амбулаторій в рамках проєкту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». 

Про це повідомляють на сайті Рівненської ОДА.

«Є необхідність укомплектувати меблями амбулаторії, які реконструюються в рамках програми Світового банку. Їх на Рівненщині є 38. Перелік підготували, надішлемо його на затвердження до офісу Світового банку», – зазначив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

Після цього проведуть закупівлі. Поставка меблів запланована на кінець осені.

Так, планують придбати понад 1600 одиниць медичного та офісного устаткування для 38 лікарських амбулаторій області. Серед них - шафи для ліків з сейфом, кушетки, сповивальні столики, тумби, стільці та столи. «В рамках проєкту Світового банку вже закуплено сучасне медичне обладнання, яке є сучасним та вкрай потрібним для роботи медпрацівників. Поставка численна, очікуємо її на кінець жовтня, адже вона прямує з-за кордону», - зазначив Віталій Дрозд.

У переліку – електрокардіографи, ваги медичні, офтальмоскопи, фонендоскопи, тонометри, механічні ростоміри тощо. При чому обладнання отримають не лише 38 амбулаторій, що реконструюються у рамках Світового банку, а й інші амбулаторії області.

Читайте також: На Рівненщині виявили 40 нових випадків коронавірусу


Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024