Лікарка з Володимира стала переможницею премії «Жінка України-2020»

12 Вересня 2020, 17:51
Віта Сакуляк 2030
Віта Сакуляк

Лікарка-педіатриня з Володимира-Волинського Віта Сакуляк стала переможницею спеціальної номінації «Заради життя» у національній незалежній премії «Жінка України-2020».

Про це вона повідомила на своїй сторінці у facebook.

«Це було просто неймовірно класно! Шквал емоції, зовсім неочікувано, але водночас дуже приємно отримати цю винагороду! Я вдячна всім організаторам Національної премії «Жінка України», її засновниці Інні Катющенко за чудовий вечір, мати можливість буди серед видатних жінок України, які зробили вагомий внесок в розвиток нашої країни. Вдячна всім за підтримку, батькам моїх маленьких пацієнтів – дякую, що довіряєте найцінніше – здоров'я та життя Ваших найпрекрасніших діток!» – йдеться у дописі.

Віта Сакуляк родом з Полтавщини. У Володимир-Волинський переїхала у зв'язку з заміжжям. Працює у приватному медзакладі.

Довідково: 4 роки тому медіахолдинг ​«Edipresse Ukraine» заснував національну премію «Жінка України», основною метою якої є визнання ролі жінки у всіх сферах сучасного українського суспільства та підняття рівня самореалізації жінок України.

Жінок відзначають у номінаціях «Здоров'я та медицина», «Психологія та саморозвиток», «Наука», «Вища та післядипломна освіта», «Середня освіта», «Соціальний внесок», «Спорт», «Мода та краса», «Культура», «Шоу-бізнес», «Бізнес.STARTUP», «Бізнес.Підприємництво», «Бізнес.Менеджмент» та «Заради життя».

 


Читайте також: У Луцьку нагородили людей року: хто став найкращим лікарем 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024