У двох школах Волині діти навчаються дистанційно через коронавірус

11 Вересня 2020, 13:28
2403

У двох школах Волинської області тимчасово навчання відбувається дистанційно.

Про це під час брифінгу 11 вересня повідомила начальниця управління освіти та науки Волинської обласної державної адміністрації Людмила Плахотна.

З її слів, у всіх школах розпочався навчальний рік, але є школи, де навчаються усі діти, а є школи, де навчання відбувається за змішаною формою навчання.

У Турійському та Любешівському районах дві школи перейшли повністю на дистанційне навчання через виявлений коронавірус у вчителів.

Зокрема у Любешівському ліцеї на COVID-19 захворіло 9 працівників, тому всі 20 класів – 403 учні – навчаються з дому.

«Маємо ситуацію, як вона була прогнозованою, що з початком навчального року захворюваність на коронавірус буде рости. Маємо щоденну інформацію і переконуємось, що все-таки учні хворіють менше, а педагогічні працівники в більшій зоні ризику», – сказала Плахотна.

Вона закликала батьків не збурювати атмосферу, оскільки навчання відбувається. Вона зауважила, що не в усіх селах району в жителів є можливість приєднатись до швидкісного інтернету, але наразі це неможливо змінити.

За словами головної санітарної лікарки Волині Наталії Янко, всього на Волині з початку року на коронавірус захворіло 6 учнів та 14 працівників.

Читайте також: На Волині ще у 69 пацієнтів виявили COVID-19, двоє людей померло

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024